Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Συμμετοχή σε webinar με θέμα την ασφάλεια των εφαρμογών των κινητών.

"Πόσο ασφαλής είναι η χρήση εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα;" είναι μια ερώτηση με την οποία πολλοί γονείς και έφηβοι παλεύουν καθημερινά.
Δεν είναι μια εύκολη ερώτηση, αλλά υπάρχουν κάποιες απαντήσεις.
Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων οργανώνει webinar με τον εμπειρογνώμονα Onno Hansen-Staszyński ο οποίος θα προσπαθήσει να απαντήσει στις ερωτήσεις σας σχετικά με την ιδιωτική ζωή και τις εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, τη Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου, 20:00 (τοπική ώρα). Η συζήτηση θα γίνει στην αγγλική γλώσσα.
Τη Δευτέρα 16/10/2017, στις 20:00, πηγαίνετε στο Jitsi Meet: https://meet.jit.si/ και εισάγετε τον μυστικό κωδικό: appquestionsonno στο πλαίσιο διαλόγου στο πάνω μέσον της οθόνης. Στη συνέχεια θα μπείτε σε μια αίθουσα συνομιλίας στην οποία είστε εντελώς ανώνυμοι. Εκεί μπορείτε να ρωτήσετε τις ερωτήσεις σας, να διαβάσετε τις ερωτήσεις άλλων ανώνυμων και να διαβάσετε τις απαντήσεις του Onno. Μόνο τα άτομα που γνωρίζουν τον μυστικό κωδικό έχουν πρόσβαση στην αίθουσα συνομιλίας.
Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε σε μια πρωτοπόρα και καινοτόμα διαδικασία για όλους μας και να παροτρύνετε όλους τους γνωστούς σας και φίλους να συμμετάσχουν.

Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων

Πληροφορίες: Μαρία Γκιάτα Ποζιού 6946066338 & peiramatiko1@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου