Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Διόρθωση: ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣΑγαπητοί γονείς, το Δ.Σ. του συλλόγου συγκαλεί ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ  ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

την προσεχή Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 και ώρα 18:30 στο χώρο του σχολείου, ύστερα από τις πρόσφατες αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας περί των εισαγωγικών εξετάσεων, εξελίξεις που πλέον αφορούν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.
Η παρουσία ΟΛΩΝ των γονέων είναι περισσότερο επιβεβλημένη από ποτέ!

ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΛΛΟΓΟΥ
 1 σχόλιο:

 1. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ, ΤΗ ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΕΞΑΤΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ,ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΗΔΗ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΑΑ ΛΥΚΕΙΑ.
  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ.
  ΚΑΛΩΣ Η΄ΚΑΚΩΣ ΠΡΙΝ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗ ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΟΘΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ.
  ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ 100 ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΕΜΕΝΑΝ ΕΚΤΟΣ (ΜΙΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ) ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΝΑ ΦΟΙΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΙΟ << ΔΙΚΑΙΑ >> ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΕΣΩ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.
  ΤΙ ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟ ΑΛΛΟΣΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΦΟΣΟΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ ΟΛΛ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΙΚΑΝΑ.
  ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΙΣΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΗΣ.ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 19 Ή ΤΟΥ 20 ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΒΑΘΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΝΑΣ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 11 Ή ΤΟΥ 12 Ή ΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ .
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ << ΕΛΙΤ >> ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΦΤΩΧΥΝΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ , ΠΑΛΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΡΙΣΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΚΡΙΒΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΛΥΚΕΙΟ Ή ΚΟΛΕΓΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ ΜΕΡΙΚΑ Ή ΟΛΙΚΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.
  ΕΠΙΣΗΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΦΟΣΟΝ Η΄ΜΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΤΟΥΣ ΘΙΓΕΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΩΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ.
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΥΠΕΡ ( ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ) , ΟΜΩΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ Σ΄ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΡΥΦΕΡΕΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΘΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ.Σ΄ΑΥΤΟ ΩΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΟΙ , ΟΧΙ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΡΕΙΕΣ Ή ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ,ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ . ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΖΗΤΙΑΝΟΙ ΜΕ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ,ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΙΜΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΓΩΝΑ
  ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΝΤΕΜΠΕΜΠΕ ΤΕΣΦΑΓΕ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΤΣΟΚΑΛΗ ΣΜΑΡΑΓΔΑ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α2 ΚΑΙ Γ2
  ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή