Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΜΑΘΗΤΩΝ 1oυ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΔΡΙΑΝΟΥ 116 ΤΚ 10558 ΑΘΗΝΑ               Αθήνα, 23  Ιανουαρίου 2019
e-mail: peiramatiko1@gmail.com


Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες

Σχετικά με τη διοργάνωση των εκδηλώσεων – χοροεσπερίδων του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου των Μαθητών του Σχολείου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τα παρακάτω:
·        Κατόπιν συζητήσεως με το Γυμνασιάρχη του Σχολείου κ. Κωνσταντίνο Κοντογιάννη και εκπροσώπους του Δεκαπενταμελούς Συμβουλίου των Μαθητών, συναποφασίσαμε την παρουσία εκπροσώπων του Συλλόγου σε όλες τις εκδηλώσεις – χοροεσπερίδες, που θα πραγματοποιούνται.
·         Ως Σύλλογος θα προσφέρουμε την αρωγή μας στη μαθητική κοινότητα τόσο κατά την διοργάνωση όσο και κατά την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων αυτών.

 Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι βασικό μας μέλημα είναι η ασφάλεια των παιδιών μας και η αποφυγή τόσο στην τωρινή όσο και στις μελλοντικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιούνται,  φαινομένων,  που είχαν ως αποτέλεσμα την εκμετάλλευση τους.
 Με  γνώμονα την ασφάλεια των παιδιών μας, σκοπός της παρέμβασης  μας είναι να προβούμε  σε «διακριτική εποπτεία»,  των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιούνται.
Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι εκπρόσωποι  μας  θα παραβρίσκονται  στο χώρο της χοροεσπερίδας  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο Galla, στην περιοχή της Καισαριανής.


Με φιλικούς χαιρετισμούς
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου