Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΘΕΜΑ: ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΜΜΜ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ 114 – ΑΘΗΝΑ τ. κ. 10558


  ΑΘΗΝΑ, 8 NOEMΒΡΗ 2012
                                                                  Αρ. Πρωτ : 98


ΠΡΟΣ:
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΚΟΙΝ:
ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 1ου ΠΡΟΤΥΠΟΥ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ




ΘΕΜΑ:    ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΑ ΜΜΜ




Κύριοι,


          επικοινωνούμε μαζί σας, εκ μέρους των γονέων και κηδεμόνων των μαθητών του 1ου Πρότυπου-Πειραματικού Γυμνασίου της Αθήνας, μιας από τις ιστορικότερες εκπαιδευτικές μονάδες του Ελληνικού κράτους.

          Σας γνωστοποιούμε, για την καλύτερη ενημέρωσή σας, ότι το 1ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ δεν είναι ένα κλασικό σχολείο της γειτονιάς, αλλά οι μαθητές – τα παιδιά μας – προσέρχονται από όλες σχεδόν τις περιοχές της Αθήνας κάνοντας χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

          Αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι η μόνιμη και εντεινόμενη οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών μας, κάποιες μάλιστα στέλνουν στο Σχολείο και τα δυο τους παιδιά  αυξανομένων έτσι των εξόδων μετακίνησής τους.

          Σήμερα, που η οικονομική κρίση έχει ισοπεδώσει το εισόδημά μας και πολλοί εξ ημών βρισκόμαστε σε δυσμενή θέση ακόμη και για την κάλυψη των παγίων εξόδων των οικογενειών μας, ζητούμε να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να δύνανται όλοι οι μαθητές να μετακινούνται δωρεάν από και προς το Σχολείο τους.

          Υπάρχει μάλιστα άμεσος κίνδυνος κάποιοι μαθητές να σταματήσουν την προσέλευση στο σχολείο, γεγονός ακραία επιβαρυντικό, τόσο σε προσωπικό, όσο και στο παιδαγωγικό επίπεδο για την μετέπειτα πορεία τους.

         


Σημειωτέον, ότι μια κοινωνία μη αλληλέγγυα προς τη νέα γενιά, δεν διαθέτει μέλλον.

         
Παραμένουμε στη διάθεσή σας  για οποιαδήποτε διευκρίνηση ή και συνεργασία με σκοπό τη διευθέτηση του θέματος. Αναμένουμε την θετική σας ανταπόκριση στο αίτημά μας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, που θα το επιλύσει με μόνιμο και σταθερό τρόπο.






Με τιμή

Για το ΔΣ




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ






ΔΑΒΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  ΚΟΜΙΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου