Τρίτη 26 Μαρτίου 2019


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΜΑΘΗΤΩΝ 1oυ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ
ΑΔΡΙΑΝΟΥ 116 ΤΚ 10558 ΑΘΗΝΑ                              Αθήνα 26 Μαρτίου 2019
e-mail: peiramatiko1@gmail.com



Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις ενέργειες του συλλόγου μας σχετικά με την νέα τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για τη συγκρότηση της Επιστημονικής Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων.
Στις 18 Μαρτίου καλεστήκαμε στην Ιωνίδειο  Σχολή οι σύλλογοι Γονέων και κηδεμόνων, από όλη τη χώρα, και αποφασίσαμε να δράσουμε από κοινού, στέλνοντας επιστολή στον Υπουργό Παιδείας για συνάντηση με εκπροσώπους , να του εκθέσουμε τα αιτήματά μας. Η τροπολογία τελικά ψηφίστηκε και πάλι από κοινού συντάξαμε νέο ψήφισμα  προς συζήτηση. Θεωρούμε  ότι η νέα τροπολογία  υποβιβάζει το ρόλο της Ε.Ε.Π.Π.Σ (παλιά Δ.Ε.Π.Π.Σ) και γενικώς υποβιβάζει το θεσμό και τη λειτουργεία των Πρότυπων και Πειραματικών.
Θέλουμε την στήριξή σας σε ότι κινητοποίηση  αποφασιστεί , γιατί είναι για το καλό και το συμφέρον των παιδιών μας, όπως και στο να αντιταχθούμε στην υποβάθμιση του σχολείου που φοιτούν τα παιδιά μας.
Τέλος, σας επισυνάπτουμε όλα τα έγραφα. Επίσης όποιος θέλει να ενημερωθεί για τη νομοθεσία που ίσχυε μέχρι πρότινος για τα Πρότυπα, Πειραματικά μπορεί να τη διαβάσει από τη σελίδα του σχολείου μας.




Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων
Του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου