Τρίτη 18 Ιουνίου 2013


ΘΕΜΑ:    ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΗΣ 13ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2013


Αγαπητοί γονείς,
Θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την εντυπωσιακή στήριξή σας στη σχολική γιορτή με τις προσφορές σε φαγητά και ποτά , που ήταν πραγματικά πολύ πάνω από τις προσδοκίες μας.
Ευχαριστούμε παράλληλα και για την υποστήριξη στη λαχειοφόρο αγορά που οργανώσαμε, η οποία παρόλο το σύντομο χρονικό διάστημα που μεσολάβησε για τη διάθεση των λαχνών, απέφερε ικανοποιητικά κέρδη για το σύλλογό μας. Καίρια ήταν και η στήριξη των καταστηματαρχών της περιοχής που προσέφεραν πολυάριθμα δώρα και τους ευχαριστούμε όλοι.

Όσο για το επίμαχο θέμα της απόφασης του ΣΤΕ που αφορά τις εξετάσεις των μαθητών στα Πειραματικά Γυμνάσια και Λύκεια, δυστυχώς η έκβαση της υπόθεσης ήταν αρνητική και ανακοινώθηκε με καθυστέρηση, ενώ η επίσημη απόφαση αφού καθαρογραφεί αναμένεται εντός των ημερών, οπότε και θα δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας. Η καθυστέρηση της απόφασης δεν έκανε δυνατή τη σύγκλιση δεύτερης γενικής συνέλευσης του συλλόγου, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ξανασυναντηθούμε για να αποτιμήσουμε την κατάσταση και να προγραμματίσουμε τις δράσεις μας.

Παρακάτω δημοσιεύουμε τη λίστα των λαχνών που κληρώθηκαν και καλείστε να παραλάβετε τα δώρα σας από τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου τη μέρα παράδοσης της βαθμολογίας των παιδιών, στο χώρο του σχολείου. Για όσους δεν μπορέσουν να έρθουν τη μέρα εκείνη, ας επικοινωνήσουν με ο σύλλογο στα τηλέφωνα: 2107652697 - 2103472973

                                                                            

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου