Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥ 1ου ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Η ανακοίνωση που ακολουθεί έχει αποσταλεί από το ΔΣ του συλλόγου γονέων του 1ου Πειραματικού Λυκείου Αθηνών
http://goneis-1-peir-lykeio-ath.blogspot.gr/

"Αγαπητοί γονείς,

Στο σχολείο μας, όπως ήδη θα γνωρίζετε, έχουν έρθει μία κοινωνική λειτουργός και μία ψυχολόγος στις οποίες μπορούν να απευθύνονται οι μαθητές-τριες αλλά και οι γονείς τους. Επισημάναμε το ενδιαφέρον των μαθητών τόσο για θέματα διαχείρισης άγχους πριν και  κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, όσο και για θέματα αποτελεσματικής μελέτης και διατροφής.
Σας προσκαλούμε την Δευτέρα 31 Μαρτίου, στις 1830 το απόγευμα να παρευρεθείτε στην συζήτηση που θα γίνει στο σχολείο μας  από την κα Ελσα Χαλιάσου, Κοιν.Λειτουργό  και την κα Αποστολία  Θωμαίδου, Ψυχολογό με τα παραπάνω θέματα. Αυτή είναι μια καλή ευκαιρία να απευθυνθείτε στις ειδικούς , να εκθέσετε τους προβληματισμούς σας για τα εν λόγω θέματα και να βρείτε τρόπους σωστής διαχείρισης των "κρίσεων " στην περίοδο των εξετάσεων ."





Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



Αγαπητοί Γονείς,
          Σας ανακοινώνουμε ότι η τακτική μηνιαία συνεδρίαση του Δ.Σ. του συλλόγου θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014 και ώρα  3:30 μ.μ., στο χώρο του σχολείου.
Απευθύνουμε όπως πάντα ανοικτή πρόσκληση σε γονείς, καθηγητές ή μαθητές που αισθάνονται την ανάγκη να απευθυνθούν στο σύλλογό μας για συζήτηση ή συνεργασία σχετικά με τα θέματα του σχολείου μας.